Начало Кампании Бъбреците нямат ваканция

Бъбреците нямат ваканция

Бъбреците нямат ваканция

Кога последно пихте вода днес? А колко чаши изпивате на ден? Мислите ли, че сте достатъчно хидратирани?

Знаете ли, че приемането на достатъчно вода през деня е изключително важно и помага за здравето на Вашите бъбреци, които са натоварени денонощно с това да пречистват кръвта Ви? Ако бъбреците Ви не функционират добре, то цялото Ви тяло страда, а в бъдеще това отключва много други здравословни проблеми.

Много хора в България не полагат достатъчно грижи за здравето на своите бъбреци и не правят профилактични изследвания. Това обяснява големия процент на бъбречните заболявания в страната.

НAШАТА МИСИЯ

С кампанията "Бъбреците нямат ваканция" бихме искали да провокираме хората в България да се замислят за здравето на своите бъбреци, да се грижат повече за тях и да вземат навременни мерки, когато имат оплаквания. Преди да е станало късно.

Подкрепете кампанията ни и започнете да полагате повече грижи за бъбреците си!

Ако имате оплаквания, е много важно да вземете мерки навреме!

Можете да проверите своите симптоми в нашето безплатно онлайн приложение "Фрамар Диагностик". В няколко лесни стъпки ще намерите основните причини за тях. Приложението може да Ви помогне и ако търсите специалист или консултация. Лесно е, опитайте!

За да използвате приложението "Диагностик", изберете един от симптомите по-долу. След това попълнете основна информация за вас и отговорете на въпросите, свързани с оплакванията Ви. Като резултат ще получите вероятните причини за вашето оплакване, а чрез бутона ВИЖ ПОВЕЧЕ и НАМЕРИ ЛЕКАР може да откриете специалист, който да поеме Вашата терапия.

Научете още за бъбреците

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БЪБРЕЧНИТЕ КАМЪНИ ЗАЩО БОЛЕДУВАТ БЪБРЕЦИТЕ? ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ БОЛКИ В БЪБРЕЦИТЕ КОГА Е НЕОБХОДИМО ДА ПОСЕТИТЕ ЛЕКАР КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО НЕ СЕ ЛЕКУВАМЕ ДИАГНОСТИКА И ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРИ БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРОФИЛАКТИКА НА БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЛЕЧЕНИЕ НА БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ХРАНЕНЕ И НАЧИН НА ЖИВОТ ОТ КАКВО НАЙ-ЧЕСТО БОЛЕДУВАТ БЪБРЕЦИТЕ ЛИЦА НА КАМПАНИЯТА ЗДРАВОСЛОВНО ЛИ ЖИВЕЕТЕ - ТЕСТ

СПОДЕЛИ

5.0, 2 гласа

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Медийни партньори +

Бъбреците нямат ваканция - кампания +

Бъбреците нямат ваканция е информационна кампания, организирана от framar.bg. Нейната цел е промотирането на бъбречно здраве и осъзнатост по въпросите на бъбречно-каменната болест.